Antipasti
Bresaola med parmesankrem og tomat, dagens bruschetta, fennikelsalami,
trøffelmortadella, gorgonzola piccante med pære- og kvedekompott og dagens ost
( G, H, M, E, F)
330,-
Hovedretter
Fersk pasta med valnøtt- og parmesanpesto, guanciale, spinat og tørkede tranebær
(G,H,M,N)
285,-
Tagliata: norsk marmorert entrecôte i skiver med ruccula, sitron, pinjekjerner og sort pepperpeccorino
(M,N)
425,-
Dessert
Pannacotta med coulis og bær
(M,N)
155,-
Mascarponekrem med marinert rabarbra, jordbær og crumble
(G,H,M,N)
165,-
Tre retters med pasta: 675,-
Tre retters med Tagliata: 775,-
Fire retter med pasta og Tagliata: 850,-
Tillegg
To bruschettaer med smør og ansjos
(M, H, G, F)
145,-
Stor Bruschetta med pesto rosso, marinert tomat, fennikel og ansjons
(G,H,F)
195,-
Bresaola med parmesankrem, tomat, ruccula, sitron og pinjekjerner.
(M,N)
285,-
Vegetarpasta
275,-
Barnepasta
(H, G)
145,-
Ekstra landbrød og aioli
(H, G, E)
85,-
Valenciamandler
(N)
75,-
Oliven
75,-
(B) Bløtdyr, (E) Egg, (F) Fisk, (G) Gluten (H) Hvetemel, (L) Lupin, (M) Melk, (N) Nøtter, (P) Peanøtt, (SE) Sesamfrø, (SK) Skalldyr, (SL) Selleri, (SN) Senap, (SO) Soya, (SV) Svoveldioksid og Sulfit