Forretter

Marinerte cherrytomater, bøffelmozzarella, brødkrum og pesto rosso.

(G,M, N, SV)

245,-

Tunfiskcarpaccio med soya, ingefær, lime, avokadokrem og pinjekjerner

(F, SO,N,)

250,-

Bruschettone med Ansjosens rekesalat

Håndpillede reker, løyrom, aioli, grønn chili og dill

(G,N,M,SV)

235,-

Hovedretter

Fersk pasta Alla’Gricia med guanciale, pecorino, parmesan, spinat og erter

(G, H, M)

295,-

Tagliata: norsk marmorert entrecôte i skiver med ruccula, sitron, pinjekjerner og parmigiano reggiano

(M,N)

475,-

Dessert

Dagens pannacotta med friske bær
(M,N)

155,-

Tiramisu med appelsin, krokan og kakao
(M,N,E)

175,-

Lun Gorgonzola Piccante på ristet brioche, hasselnøtter og pære- og kvedkompott.

( M,G,H,E,N)

165,-

Tre retters med pasta: 685,-

Tre retters med Tagliata: 795,-

Fire retter med pasta og Tagliata: 895,-

Fem retter med ost: 995,-

Tillegg

To bruschettaer med smør og ansjos

(M, H, G, F)

145,-

Vegetarpasta

275,-

Barnepasta
(H, G)

145,-

Ekstra landbrød og aioli
(H, G, E)

85,-

Oliven

85,-


(B) Bløtdyr, (E) Egg, (F) Fisk, (G) Gluten (H) Hvetemel, (L) Lupin, (M) Melk, (N) Nøtter, (P) Peanøtt, (SE) Sesamfrø, (SK) Skalldyr, (SL) Selleri, (SN) Senap, (SO) Soya, (SV) Svoveldioksid og Sulfit