Forretter

Bresaola med bakte beter, comtéaioli, sitron og pistasjnøtter
(G, M, H, SV, E)
250,-

Tunfiskcarpaccio med soya, ingefær, lime, avokadokrem og pinjekjerner
(F, SO, N)
250,-

Bruschettone med fersk mozzarella, pesto rosso, marinert tomat og ansjos
(G, N, M, H, SV)
240,-

Hovedretter

Fersk pasta Alla Carbonara med guanciale, erter, pecorino og parmesan
(G, H, E, M)
295,-

Tagliata: norsk marmorert entrecôte i skiver med ruccula, sitron, pinjekjerner og parmigiano reggiano
(M, N)
475,-

Dessert

Kanel- og nellikpannacotta med karamellsaus, eplekompott og brente mandler
(M, N)
155,-

Tiramisu med Amarena-kirsebær og kakao
(M, N, E, G)
175,-

Tre modne oster med pære- og kvedekompott

(G, H, M)

175/295,-

Tre retter med pasta: 685,-

Tre retter med Tagliata: 795,-

Fire retter med pasta og Tagliata: 895,-

Fem retter med ost: 975,-

Tillegg

To bruschettaer med smør og ansjos
(M, H, G, F)
145,-

Vegetarpasta
275,-

Barnepasta
(H, G)
145,-

Ekstra landbrød og aioli
(H, G, E)
85,-

Oliven
85,-


(B) Bløtdyr, (E) Egg, (F) Fisk, (G) Gluten (H) Hvetemel, (L) Lupin, (M) Melk, (N) Nøtter, (P) Peanøtt, (SE) Sesamfrø, (SK) Skalldyr, (SL) Selleri, (SN) Senap, (SO) Soya, (SV) Svoveldioksid og Sulfit