Forretter
Bresaola med basilikum- og myntepesto, confitert tomat, sitron, parmesan og pinjekjerner.
( M,N )
245,-
Bruschetta med ansjos, pesto rosso, tomat, fennikel, aioli og ruccula
(M,N,F,G,H)
235,-
Cæsarsalat med sprøstekt pancetta, krutonger og parmesan
(G,H,M,E,F,SN)
225,-
Hovedretter
Fersk pasta med tomat- og gorgonzolasaus, guanciale, spinat og parmesan
(G, H, M )
275,-
Tagliata: norsk marmorert entrecôte i skiver med ruccula, sitron, pinjekjerner og trøffelmanchego
(M,N)
395,-
Dessert
Pannacotta med culis og bær
(M)
145,-
Tiramisu med bringbær og kakao
(M, G,H,E)
155,-
Tre modne oster med aprikoskompott
(M,N,G,H)
165,-/295,-
Tre retter med pasta: 635,-
Tre retter med Tagliata: 695,-
Fire retter med pasta og Tagliata: 775,-
Fem retter med ost: 865,-
Tillegg
To bruschettaer med smør og ansjos
(M, H, G, F)
135,-
Vegetarpasta
265,-
Barnepasta
(H, G)
135,-
Ekstra landbrød og aioli
(H, G, E)
75,-
Valenciamandler med røkt paprika
(N)
75,-
Oliven
65,-
(B) Bløtdyr, (E) Egg, (F) Fisk, (G) Gluten (H) Hvetemel, (L) Lupin, (M) Melk, (N) Nøtter, (P) Peanøtt, (SE) Sesamfrø, (SK) Skalldyr, (SL) Selleri, (SN) Senap, (SO) Soya, (SV) Svoveldioksid og Sulfit