Forretter
Bresaola med parmesankrem, marinert tomat, sitron, salat og pistasjnøtter
(M, N, SV)
245,-
Tunfiskcarpaccio med soya, ingefær, lime, avokadokrem og pinjekjerner
(F, SO,N,)
250,-
Bruschettatallerken
Håndpillede reker med lodderogn, dill og aioli
Marinert tomat, ansjos og fennikel
Fennikelsalami, eggesalat og vårløk
(SK, M, E, F, G, H, SV)
260,-
Hovedretter
Fersk pasta Alla’Amatriciana med guanciale, tomatsaus, pecorino og parmesan
(G, H, M)
285,-
Tagliata: norsk marmorert entrecôte i skiver med ruccula, sitron, pinjekjerner og trøffelmanchego
(M,N)
425,-
Dessert
Sitrongress- og ingefærpannacotta med jordbærcoulis og friske bær
(M,N)
155,-
Mascarponekrem med marinert rabarbra, jordbær og crumble
(G,H,M,N)
165,-
Tre retters med pasta: 675,-
Tre retters med Tagliata: 775,-
Fire retter med pasta og Tagliata: 850,-
Tillegg
To bruschettaer med smør og ansjos
(M, H, G, F)
145,-
Vegetarpasta
275,-
Barnepasta
(H, G)
145,-
Ekstra landbrød og aioli
(H, G, E)
85,-
Valenciamandler
(N)
75,-
Oliven
75,-
(B) Bløtdyr, (E) Egg, (F) Fisk, (G) Gluten (H) Hvetemel, (L) Lupin, (M) Melk, (N) Nøtter, (P) Peanøtt, (SE) Sesamfrø, (SK) Skalldyr, (SL) Selleri, (SN) Senap, (SO) Soya, (SV) Svoveldioksid og Sulfit