Antipasti

Bresaola med parmesankrem og tomat, dagens bruschetta, fennikelsalami,
trøffelmortadella, gorgonzola piccante med pære- og kvedekompott og dagens ost
( G, H, M, E, F)

330,-

Hovedretter

Fersk pasta med valnøtt- og parmesanpesto, guanciale, spinat og tørkede tranebær

(G,H,M,N)

285,-

Tagliata: norsk marmorert entrecôte i skiver med ruccula, sitron, pinjekjerner og sort pepperpeccorino
(M,N)

425,-

Dessert

Pannacotta med coulis og bær
(M,N)

155,-

Mascarponekrem med marinert rabarbra, jordbær og crumble
(G,H,M,N)

165,-

Tre retters med pasta: 675,-

Tre retters med Tagliata: 775,-

Fire retter med pasta og Tagliata: 850,-

Tillegg

To bruschettaer med smør og ansjos

(M, H, G, F)

145,-

Stor Bruschetta med pesto rosso, marinert tomat, fennikel og ansjons

(G,H,F)

195,-

Bresaola med parmesankrem, tomat, ruccula, sitron og pinjekjerner.

(M,N)

285,-

Vegetarpasta

275,-

Barnepasta
(H, G)

145,-

Ekstra landbrød og aioli
(H, G, E)

85,-

Valenciamandler
(N)

75,-

Oliven

75,-


(B) Bløtdyr, (E) Egg, (F) Fisk, (G) Gluten (H) Hvetemel, (L) Lupin, (M) Melk, (N) Nøtter, (P) Peanøtt, (SE) Sesamfrø, (SK) Skalldyr, (SL) Selleri, (SN) Senap, (SO) Soya, (SV) Svoveldioksid og Sulfit