Forretter
Marinerte cherrytomater, bøffelmozzarella, brødkrum og pesto rosso.
(G,M, N, SV)
245,-
Tunfiskcarpaccio med soya, ingefær, lime, avokadokrem og pinjekjerner
(F, SO,N,)
250,-
Bruschettone med Ansjosens rekesalat
Håndpillede reker, løyrom, aioli, grønn chili og dill
(G,N,M,SV)
235,-
Hovedretter
Fersk pasta Alla’Gricia med guanciale, pecorino, parmesan, spinat og erter
(G, H, M)
295,-
Tagliata: norsk marmorert entrecôte i skiver med ruccula, sitron, pinjekjerner og parmigiano reggiano
(M,N)
475,-
Dessert
Dagens pannacotta med friske bær
(M,N)
155,-
Tiramisu med appelsin, krokan og kakao
(M,N,E)
175,-
Lun Gorgonzola Piccante på ristet brioche, hasselnøtter og pære- og kvedkompott.
( M,G,H,E,N)
165,-
Tre retters med pasta: 685,-
Tre retters med Tagliata: 795,-
Fire retter med pasta og Tagliata: 895,-
Fem retter med ost: 995,-
Tillegg
To bruschettaer med smør og ansjos
(M, H, G, F)
145,-
Vegetarpasta
275,-
Barnepasta
(H, G)
145,-
Ekstra landbrød og aioli
(H, G, E)
85,-
Oliven
85,-
(B) Bløtdyr, (E) Egg, (F) Fisk, (G) Gluten (H) Hvetemel, (L) Lupin, (M) Melk, (N) Nøtter, (P) Peanøtt, (SE) Sesamfrø, (SK) Skalldyr, (SL) Selleri, (SN) Senap, (SO) Soya, (SV) Svoveldioksid og Sulfit