Forretter
Bresaola med bakte beter, comtéaioli, sitron og pistasjnøtter
(G, M, H, SV, E)
250,-
Tunfiskcarpaccio med soya, ingefær, lime, avokadokrem og pinjekjerner
(F, SO, N)
250,-
Bruschettone med fersk mozzarella, pesto rosso, marinert tomat og ansjos
(G, N, M, H, SV)
240,-
Hovedretter
Fersk pasta Alla Carbonara med guanciale, erter, pecorino og parmesan
(G, H, E, M)
295,-
Tagliata: norsk marmorert entrecôte i skiver med ruccula, sitron, pinjekjerner og parmigiano reggiano
(M, N)
475,-
Dessert
Kanel- og nellikpannacotta med karamellsaus, eplekompott og brente mandler
(M, N)
155,-
Tiramisu med Amarena-kirsebær og kakao
(M, N, E, G)
175,-
Tre modne oster med pære- og kvedekompott
(G, H, M)
175/295,-
Tre retter med pasta: 685,-
Tre retter med Tagliata: 795,-
Fire retter med pasta og Tagliata: 895,-
Fem retter med ost: 975,-
Tillegg
To bruschettaer med smør og ansjos
(M, H, G, F)
145,-
Vegetarpasta
275,-
Barnepasta
(H, G)
145,-
Ekstra landbrød og aioli
(H, G, E)
85,-
Oliven
85,-
(B) Bløtdyr, (E) Egg, (F) Fisk, (G) Gluten (H) Hvetemel, (L) Lupin, (M) Melk, (N) Nøtter, (P) Peanøtt, (SE) Sesamfrø, (SK) Skalldyr, (SL) Selleri, (SN) Senap, (SO) Soya, (SV) Svoveldioksid og Sulfit