Forretter

Bresaola med parmesankrem, marinert tomat, sitron, salat og pistasjnøtter

(M, N, SV)

245,-

Tunfiskcarpaccio med soya, ingefær, lime, avokadokrem og pinjekjerner

(F, SO,N,)

250,-

Bruschettatallerken

Håndpillede reker med lodderogn, dill og aioli

Marinert tomat, ansjos og fennikel

Fennikelsalami, eggesalat og vårløk

(SK, M, E, F, G, H, SV)

260,-

Hovedretter

Fersk pasta Alla’Amatriciana med guanciale, tomatsaus, pecorino og parmesan

(G, H, M)

285,-

Tagliata: norsk marmorert entrecôte i skiver med ruccula, sitron, pinjekjerner og trøffelmanchego

(M,N)

425,-

Dessert

Sitrongress- og ingefærpannacotta med jordbærcoulis og friske bær
(M,N)

155,-

Mascarponekrem med marinert rabarbra, jordbær og crumble
(G,H,M,N)

165,-

Tre retters med pasta: 675,-

Tre retters med Tagliata: 775,-

Fire retter med pasta og Tagliata: 850,-

Tillegg

To bruschettaer med smør og ansjos

(M, H, G, F)

145,-

Vegetarpasta

275,-

Barnepasta
(H, G)

145,-

Ekstra landbrød og aioli
(H, G, E)

85,-

Valenciamandler
(N)

75,-

Oliven

75,-


(B) Bløtdyr, (E) Egg, (F) Fisk, (G) Gluten (H) Hvetemel, (L) Lupin, (M) Melk, (N) Nøtter, (P) Peanøtt, (SE) Sesamfrø, (SK) Skalldyr, (SL) Selleri, (SN) Senap, (SO) Soya, (SV) Svoveldioksid og Sulfit