MENY 3

JULEMENY (TILGENGELIG I NOVEMBER OG DESEMBER)

Ribbeskiver i asiatisk chilisaus med  tranebær,
  kapers og spinat
(SO)

Toscansk spekeskinke og fennikelsalami fra Fallorni

Grove medisterkaker med smørstekte epler
(M)

Gravlaks med sennepsaus og dill

Kremet potetsalat med aioli, løk, fennikel og eple
(E,M)

Ansjosens rekesalat: Håndpillede reker, lodderogn,
  grønn chili, dill, aioli og sitron
(SK,E, F)

Miniburgere med Edammer, aioli og løkkompott
(E, M,G,H,SO,SV)

Gorgonzola piccante, 18mnd Comte, pære- og kvedekompott
(M)

Grønnsalat med sennep- og estragonvinaigrette, aspargesbønner,
  rødløk og balsamico
(SN,SV)

Focaccia og aioli
(G,H,E)

675,- per person. Min. 20 personer.

Juledessert

Kanel og nellikpannacotta med eplekompott, krokan og rips
155,- per person


(B) Bløtdyr, (E) Egg, (F) Fisk, (G) Gluten (H) Hvetemel, (L) Lupin, (M) Melk, (N) Nøtter, (P) Peanøtt, (SE) Sesamfrø, (SK) Skalldyr, (SL) Selleri, (SN) Senap, (SO) Soya, (SV) Svoveldioksid og Sulfit