MENY 1

Tomat og mozzarellasalat m/ fennikel, pesto rosso og
  brødkrum med ansjos
(M,G,H,F)

Ansjosens rekesalat: Håndpillede reker, lodderogn,
 grønn chilli, aioli og dill og sitron
(SK,E)

Toskansk spekeskinke og fennikelsalami fra Fallorni

Små kjøttboller med hvitløk, timian og parmesan
(SO,M,E)

Gorgonzola piccante, 18mnd Comte og pære og kvedkompott
(M)

Kyllingcacciatore med chilli, basilikum og oliven

Tunfisk carpaccio med pinjekjerner, avocadopure,
  soya og ingefærsaus
(F,SO,N,M)

Salat med sennep- og estragonvinagrette, rødløk, aspargesbønner,
  balsamico og parmesan
(SV, SN,M)

Focaccia og aioli
(G,H,E)

575,- per person. Min. 20 personer.

Dessert

Mascarponekrem med syltet frukt, bær og crumble
(E,M,N,G,H)
165,- per person

Vanilje pannacotta med bær, jordbær- og mynteculis
(M)
135,- per person


(B) Bløtdyr, (E) Egg, (F) Fisk, (G) Gluten (H) Hvetemel, (L) Lupin, (M) Melk, (N) Nøtter, (P) Peanøtt, (SE) Sesamfrø, (SK) Skalldyr, (SL) Selleri, (SN) Senap, (SO) Soya, (SV) Svoveldioksid og Sulfit