MENY 1
Tomat og mozzarellasalat m/ fennikel, pesto rosso og
brødkrum med ansjos
(M,G,H,F)
Ansjosens rekesalat: Håndpillede reker, lodderogn,
grønn chilli, aioli og dill og sitron
(SK,E)
Toskansk spekeskinke og fennikelsalami fra Fallorni
Små kjøttboller med hvitløk, timian og parmesan
(SO,M,E)
Gorgonzola piccante, 18mnd Comte og pære og kvedkompott
(M)
Kyllingcacciatore med chilli, basilikum og oliven
Tunfisk carpaccio med pinjekjerner, avocadopure,
soya og ingefærsaus
(F,SO,N,M)
Salat med sennep- og estragonvinagrette, rødløk, aspargesbønner,
balsamico og parmesan
(SV, SN,M)
Focaccia og aioli
(G,H,E)
575,- per person. Min. 20 personer.
Dessert
Mascarponekrem med syltet frukt, bær og crumble
(E,M,N,G,H)
165,- per person
Vanilje pannacotta med bær, jordbær- og mynteculis
(M)
135,- per person
(B) Bløtdyr, (E) Egg, (F) Fisk, (G) Gluten (H) Hvetemel, (L) Lupin, (M) Melk, (N) Nøtter, (P) Peanøtt, (SE) Sesamfrø, (SK) Skalldyr, (SL) Selleri, (SN) Senap, (SO) Soya, (SV) Svoveldioksid og Sulfit